Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Απολογισμός "8η Παγκρήτια Συνάντηση Vespa - Χερσόνησος 2017"
Φωτογραφία του Adrianos Sapountzakis.

Η 8η Παγκρήτια Συνάντηση vespa - Χερσόνησος 2017 έφτασε στο τέλος της, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι οι vespisti είναι πολλοί και ξέρουν να περνούν καλά ότι κι αν συμβεί. Ήταν ένα τριήμερο που τα είχε όλα στον υπερθετικό βαθμό!
Πολύ βροχή, η οποία δεν κατάφερε να χαλάσει το κέφι, αφού οι vespisti είναι παντός καιρού, διασκέδαση, ανεμελιά, συζητήσεις περί Vespa, φωτογραφήσεις, φοβερές παρέες, διαγωνισμούς, πολύ χορό και τραγούδια, δώρα, πυροτεχνήματα, βόλτα στην όμορφη ενδοχώρα του Δήμου Χερσονήσου, πάρτι, καλλιστεία Vespa και πολλά άλλα…

Η συνάντηση έγινε στο Κουτουλουφάρι, ένα πανέμορφο, παραδοσιακό χωριό, και εν συνέχεια στο Star Beach Village & Water Park στη πανέμορφη και ξακουστή Χερσόνησο. Περισσότεροι από 80 συμμετέχοντες με τις Vespa τους από όλη τη Κρήτη, την υπόλοιπη Ελλάδα έως και τη Κύπρο, πέρασαν ένα βροχερό αλλά πολύ ευχάριστο τριήμερο!

Ευχαριστούμε από καρδιάς, όλα τα αδέρφια μας από τα Vespa Club Χανίων, Vespa Club Ρεθύμνου και Vespa Club Σητείας, για την υποστήριξή και κυρίως για το αστείρευτο κέφι τους. Τον Μιχάλη και τον Κυριάκο από το Vespa for Life Cyprus που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και όλους τους φίλους παλιούς και νέους από την υπόλοιπη Ελλάδα, που διένυσαν τόσα χιλιόμετρα για να βρεθούν κοντά μας!!!

Το Heraklion Vespa Club ευχαριστεί θερμά τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, τη Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου Κρήτης και τον Δήμο Χερσονήσου για την παρουσία τους, την αμέριστη βοήθεια και υποστήριξη τους.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη Κο. Κουκιαδάκη και τη Κα. Βουτσαλά.
Το Κο. Γιώργο Χαλκιαδάκη και τον Αντιδήμαρχο Χερσονήσου Κο. Μουντράκη που από την πρώτη στιγμή υποστήριξε και βοήθησε ακούραστα με κάθε πρόσφορο μέσο, στη πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε πολύ το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, τους ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ Ε.Ε.Σ. για τη συνδρομή τους στη βόλτα μας, και ιδιαιτέρως τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μοχού για το υπέροχο κέρασμα και τη ξενάγηση στο μοναδικό Λαογραφικό μουσείο Μοχού.  
Τον Κο. Παπαστεφανάκη από την PAPASTEFANAKIS Εξουσιοδοτημένο συνεργείο Piaggio - Vespa - Gilerra, για τη συνεχή και αμέριστη οδική υποστήριξή του στη βόλτα τη ενδοχώρας.
 
Ευχαριστούμε πολύ το Star Beach Village & Water Park , και ιδιαίτερα τον Κο. Νίκο Πλατάκη, για τη φιλοξενία τους, την βοήθεια και υποστήριξη τους.

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να πούμε το μεγαλύτερο ευχαριστώ στις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους που βοήθησαν οικονομικά ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο για να πραγματοποιηθεί το τριήμερο «8η Παγκρήτια Συνάντηση Vespa - Χερσόνησος 2017».

Ευχαριστούμε  θερμά:
  • Τον επίσημο χορηγό μεταφοράς μας ΑΝΕΚ - SUPERFAST, που έκανε και πάλι εφικτό το ταξίδι των συμμετεχόντων της εκδήλωσης από την υπόλοιπη Ελλάδα.
  • Τη PIAGGIO HELLAS S.A. για την ευγενική της υποστήριξη και τα εκλεκτά δώρα που μας προσέφερε.
  • Τις  ξενοδοχειακές επιχειρήσεις CASA BIANCA Boutique Hotel, KRISTI     Apartments και Villa Iokasti στο Κουτουλουφάρι Χερσονήσου για την εξυπηρέτηση και φιλοξενία τους.
  • Το συγκρότημα "TO PARTY" για το φοβερό πάρτι του Σαββάτου!
Όλους τους χορηγούς μας, που χωρίς την αμέριστη υποστήριξή τους, αυτή η εκδήλωση δεν θα ήταν εφικτή:
  • Το  www.scootershop.gr, vespa-lambretta parts Θεσσαλονίκη και το  SCOOTERmania, vespa-lambretta parts, Λαγουμτζή 17 Καλλιθέα Αθήνα για τα υπέροχα δώρα και τις δωροεπιταγές που προσέφεραν.
  • Την FOOTWORK.GR Graphic Design Creations για τη δημιουργία των φοβερού σήματος της εκδήλωσης και των υπόλοιπων μακετών.
  • Την εταιρεία ART Fireworks για τα διασκεδαστικά καπνογόνα.
  • Την εταιρεία Κοπιδάκης ξύλινες δημιουργίες και προσωπικά το Μανώλη Παναγιωτάκη για τα αριστουργηματικά βραβεία των διαγωνισμών και αναμνηστικά.
  • Τα αναψυκτικά ΦΗΜΗ και την εταιρεία FRESHSNACK για τα εκλεκτά τους προϊόντα και το κέρασμα στη βόλτα μας.
  • Την εταιρεία ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ Παραδοσιακά βότανα Κρήτης για τα μοναδικά καρτεράκια της.
  • Την CRETAN SPiRiTS DiSTiLLERY, για τα υπέροχα μπουκαλάκια ρακής.
  • Την Living Pure Natural για τα αρωματικά της σαπουνάκια.
  • Όλα τα ενημερωτικά sites, blogs, και ιδιαίτερα τα voltarakia.gr και τη διαδικτυακή εκπομπή ΨΗΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για την προβολή και διαφήμιση της εκδήλωσης.
  • Όλους αυτούς που πρόσφεραν με οποιονδήποτε τρόπο για να γίνει εφικτή αυτή η εκδήλωση αλλά και όλους τους αφανείς και φανερούς "ήρωες" .

Τέλος, πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη και φίλους του Heraklion Vespa Club που με περίσσεια όρεξη και διάθεση βοήθησαν για ακόμη μια φορά, ουσιαστικά και αφιλοκερδώς στη πραγματοποίηση και αυτής της εκδήλωσης!


Τελικά ξέρουμε από Vespa ! ! !